Penzion Mostař - ubytování Frýdek-Místek

Lučina, 739 39 Frýdek-Místek, Tel.: +420 558 689 116, E-mail: mostar@applet.cz


Penzion Mostař - ubytování Frýdek-Místek
Úvod -> Ubytování

Penzion Mostař - Žermanická přehrada - ubytování, školení, svatby.

Penzion Mostař nabízí pohodlné ubytování na břehu Žermanické přehrady. Tento útulný penzion s kapacitou až 82 lůžek leží v obci Lučina, 12 km od Frýdku-Místku a 20 km od Ostravy. Najdete zde klid a výborné zázemí – dobře vybavené pokoje, restauraci, bowling, dětský koutek. Ideální pro rodiny s dětmi, delší pobyty, školy v přírodě a jiné hromadné akce. Celý penzion má bezdrátové připojení k internetu zdarma.

Ubytování - Žermanická přehrada

Žermanická přehrada je místní dominantou. Je ideální na koupání, plavání, rybaření, ježdění na loďkách či šlapadlech. Žermanická přehrada je čistá a rozlehlá, nemusíte se tlačit na plážích s davy turistů.

Penzion Mostař vám nabízí ubytování v blízkosti přehrady. Už dlouhá léta se specializujeme na nabídku ubytování a služeb pro rodiny s dětmi, tábory, školy v přírodě a jiné akce pro děti i pro dospělé.

 

   

Konferenční místnosti mají kapacitu až 120 míst a jsou přizpůsobovány požadavkům klienta.
Všechny prostory v areálu (i pokoje) jsou vybaveny bezdrátovým připojením k internetu zdarma.

K dispozici je pak jídelna, bar, venkovní kryté terasy s výhledem na Žermanickou přehradu, venkovní posezení na houpačkách. Pro příjemnější strávení volného času nově Bowling,který zároveň spojuje obě budovy. Bowling má dvě dráhy, každá pro 8 hráčů.

Klid a samota.

Toto harmonické místo je ideální pro milovníky klidu a také pro rodiny s dětmi. Celý pozemek je oplocen, takže se nemusíte bát, že by se vaše ratolesti někam zatoulaly.

Pro letní sezonu – ohniště, hřiště přímo v areálu, dětský koutek s houpačkami.

   

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies